De la adresa se poate descărca soft-ul de incarcare, validare formular D PDF inteligent. anaf formulare confirmare pdf. Quote. Postby Just» Tue Aug 28, am. Looking for anaf formulare confirmare pdf. Will be grateful for any help! Top. Cu toate acestea, A.N.A.F. nu îşi asumă nici o răspundere cu privire la informaţia de pe Completaţi.

Author: Goltishakar Aralrajas
Country: Uruguay
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 9 December 2015
Pages: 478
PDF File Size: 13.80 Mb
ePub File Size: 8.85 Mb
ISBN: 644-3-82227-439-2
Downloads: 45625
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tygojora

Aici vom completa doar subpunctul 1. Celelalte subpuncte, de la 1. Rad aici de cateva minute continuu: Nu ca as fi facut cine stie ce retrageri, din contra, dar de cand cu retinerea la sursa, retrag in voie fara confirmarr imi pese de fiscalitate si birocratie. Am completat acum 5 minute declaratia, dai si cauta in arhiva bancara ce incasari, ce perioade, sa vad care agentie mi-a trimis banii prin nu stiu ce firma de plati, dai la retragerile recente, intra in conturi, vezi daca sunt zile apropriate si sume corespunzatoare, te doare capul.

  DUNGEONS AND DRAGONS 3.5 DRACONOMICON PDF

Primesc mail de la ANAF, buna ziua, aici aveti index de incarcare.

Ma rog, intru pe un link, va rugam introduceti indexul si cif-ul personal cnp, cazul meu. Tastez, click-click, alt mail pe contul anaf, iata recipisa, dati click.

Toate Formularele Cu Explicatii Formular 150

Nu mai zic ca recipisa anterioara n-o mai am, ca nu mi-a venit oricum nimic de plata. Am fost acum cateva luni la ghiseu, doamna, vreau sa va dau bani, dar nu am instiintare de plata. Pai stati ca se calculeaza. Le-am depus online acum he-he-heeee!!!

poppler: can’t render text in PDF form (#) · Issues · poppler / poppler · GitLab

Si ce daca, tot trebuie cineva sa verifice, singura diferenta e ca nu ati venit pana aici sa depuneti fizic pe hartie, atat. De data asta, am salvat totul intr-un excel, inclusiv cat am retras si de unde, plus fisierul completat plus recipisa, plus indexul.

Am completat declaratia unica online, am trimis-o, dar cand intru sa revad in sectiunea mesaje din contul de la anaf.

Chiar sus scrie pe declaratie perioada de raportare anul Nu trebuia sa scrie pentru anul ? Comutare meniu Comutare cautare. Tutorial mod completare declaratie unica pentru pariuri online.

  FLUKE AC220 PDF

David Home Resurse Impozit. Este extrem de simplu: Pragurile de impozite percepute la fiecare retragere sunt: Precedent Cum completam Declaratia Unica pentru retragerile formuulare.

Validez, dar trebuie sa salvez fisierul, altfel degeaba validezi daca nu salvezi. Uploadez pe link-ul de mai sus, eroare tehnica. Salut, Am incarcat declaratia, dar imi apare o vormulare la recipisa: Nu a fost depusa o declaratie initiala valida pentru aceeasi perioada.

Inseamna ca ai bifat rectificativa din greseala. Scrie la inceputul articolului: Nu, aia e doar pentru firme. Nu, e bine Vezi mai multe comentarii.

Case de formlare online legale recomandate. Cum completam Declaratia Unica pentru retragerile online. Guardiola, speriat de echipa lui Klopp: Ultimele decizii luate de organizatorii Australian Open.