Recommend Documents. Michael Newton 1 Calatoria Sufletelor · Michael. Ejercicios de evaluación de proyectosDescripción completa. Dr. Michael Newton, best-selling author of Journey of Souls and Destiny of Souls, returns with a series of case studies Michael-NewtonCalatoria-Sufletelor. Dr. Michael Newton SUDBINA DUŠA. Pages·· Naslov izvornika: Destiny of Souls by Michael Newton. Michael-NewtonCalatoria-Sufletelor.

Author: Dalabar Tegore
Country: Turkey
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 21 March 2012
Pages: 426
PDF File Size: 3.76 Mb
ePub File Size: 17.34 Mb
ISBN: 766-5-45906-407-5
Downloads: 71114
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Basar

Michael ende michael ende. Michael Franks – Michael Franks book. Md Michael Cutler Chelation Health. Michael Horowitz – Gypsy Picking. Marie Michael Forte Irezistibile mm. Luciferian Sorcery – Michael Ford. Michael Crichton – Sfera. Acesta carte este un jurnal intim despre lumea spiritelor.

1_Calatoria sufletelor – MICHAEL NEWTON.pdf

Este de un alb transparent Intensitatea albului este la fel peste tot? Acum simt ca un ghiont Cum ai descrie acest lucru care sufketelor trage? Sunt deasupra capului lui Will. Mesajele tale ajung la el? Nu, locul acesta este infinit Ce face unchiul Charlie acum?

Fiecare entitate are doi ochi?

Oameni cu forme fizice umane? Nu, cei din spate sunt Spune-mi cum simt acest lucru spiritele? Da, prietena mea, Rachel.

Nu sunt spiritele asexuate? Dar michaael ce Jeff? Deci, vorbim despre sufletele mai imature? Aici este mult mai Doar nu sunt Dumnezeu! Acum sunt pe traiectorie. Plutesc pe un val Fasciculul acesta este electromagnetic sau ce fel? Da, dar nu chiar aici. Primul tip este cel al fantomelor. Este un moment tensionat. Care a fost dimensiunea pedepsei lui? Aud termeni cum ar fi: Pentru o vreme sunt singur Problemele prezentate de ea au fost de trei feluri.

  IRON MAIDEN ROSS HALFIN PDF

Deranjul e newyon prea mare. A, ai fost corupt de sistem. Dar victimele oamenilor pe care i-ai condamnat? Aceste lucruri nu te reprezentau. Repede, care este prima impresie? Da, dar este numai un sentiment de De ce ai impresia aceasta?

Cineva superior lui, cred. Asta e treaba lor. Da, dar din grupul meu fac parte mai multe femei. Dar cinci din ei sunt prietenii mei cei mai dragi. Cam pe la mijloc. Cum li te adresezi? Nu, aceasta este pentru grupul nostru. Dar sarcina aceasta nu este a profesorilor-ghizi?

Un subiect a spus astfel: Unii oameni mi-au spus: Oameni – grupuri mari de oameni. Nu, nu e obligatoriu. Cum vezi toate acele spirite? Nu, ei nu sunt deloc albi. Profesorul lui Karla e Valairs. Cum de-am ajuns la albastru? Oricum, el nu e din grupul meu. Nici Karla nu e. Ei au propriile lor grupuri. Are fiecare grup spiritual doi profesori? Adesea lucrurile stau tocmai invers. Aumakua este un zeu personal al locuitorilor din Hawaii.

Michael Newton

Un client mi-a spus: Ei se pot descurca. Cine anume are un ajutor? Owa e fiul meu, Brandon. Ca un pitic irlandez. Ei ne aleg pe noi. Quan vine la mine mai des. Fiecare caz este unic. Un altul a petrecut aproape 1. Descrie ce faci aici.

  CARL FLESCH ART OF VIOLIN PLAYING PDF

Cum a fost acest interval de timp pentru tine? Ea era cu mine atunci. Altfel, nimeni nu ar avansa. Subiectul meu va descrie un grup spiritual grandios, orientat spre roluri masculine.

CALATORIA SUFLETELOR PDF

Norcross e liderul grupului vostru? Nu, e numai cel mai zgomotos. Vilo a fost hangiu? Ce anume i-ai spus tu lui Trinian? Ce spune Vilo despre Trinian?

calatoria sufletelor michael newton pdf – PDF Files

Care dintre voi e cel mai sensibil la critici? Cu Norcross problema e luxul Niciunul dintre noi n-a primit multe stele de aur.

Putem pluti pe sub con pentru a-l folosi. Conul este disponibil mereu? Shato este indulgent cu grupul vostru? Mi se spune Nenthum.

Comunici bine cu Idis? Care e principalul motiv de conflict dintre voi? Sufletul mamei mele nu este prea Ei au nevoie de cineva matur. Cineva puternic din punct de vedere fizic? De a sprijini un copil Dincolo de neajutorarea sa Numai una, celelalte sunt sfere nondimensionale.