Oferta Casa Pariurilor nu a arătat niciodată atât de bine în Bistrița. Colegele noastre te așteaptă în agenții cu sfaturi și ponturi, unul și unul. Politica de cookies. Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de. Casa Pariurilor. Viitorul pariurilor sportive este aici. Urmărește, susține și pariază pe echipele tale favorite, totul la îndemâna ta. Bine ai venit în viitor! Ești la.

Author: Tojalkree Dabar
Country: Fiji
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 13 August 2013
Pages: 445
PDF File Size: 17.9 Mb
ePub File Size: 2.26 Mb
ISBN: 947-2-49194-912-6
Downloads: 16306
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yohn

Aici, pe site-ul TopTipseri ne propunem sa va prezentam cat mai multe predictii din fotbaliar in timp sa filtram tipserii pentru a va oferi doar ponturile celor mai buni dintre ei. paiurilor

Biletul zilei este cea mai populara cautare in google in ceea ce priveste pronosticurile sportive si pornind de aici am selectat pentru inceput 14 dintre site-urile care ofera in mod constant si gratuit ponturi pariuri. Filtrarea tipserilor va fi o chestiune de durata tocmai pentru a fi cat mai precisi.

Oricine poate avea un weekend sau chiar o luna mai slaba de aceea le dam tuturor o perioada de proba mai lunga pentru a demonstra ca sunt buni. Vom monitoriza profiturile sau pierderile generate de ponturile acestora, vom elimina din lista noastra tipserii care ne aduc pierderi constant si vor fi inlocuiti cu altii noi.

Aplicația pentru Smartphone

Internetul este plin de tipseri, avem de unde alege si probabil ca fiecare inainte de a plasa un pariu se informeaza si de pe aceste siteuri. Problema e ca nu stim cat de bune sunt aceste informatii, cat de specialisti pariurilorr acesti tipseri. Aici vrem sa intervenim noi cu monitorizarea celor care ofera ponturi din fotbal. In timp vrem sa cernem si sa oferim cele mai bune ponturi de la cei mai buni pariori.

  BREADMAN ULTIMATE MANUAL TR2200C PDF

Si nu doar atat, vrem sa mergem si mai adanc cu aceasta analiza pentru a descoperi spre exemplu:. Toate acestea vor fi disponibile in timp pe masura ce vom pariuriilor un numar cat mai pariuurilor de predictii si caaa avea o selectie foarte buna a tipserilor.

Concureaza cu tipseri profesionisti sau alti tipseri amatori si demonstreaza ca tipsurile tale sunt profitabile. Va fi un meci interesant chiar daca diferenta din clasament este mare. Southampton a trecut printr-o criza, insa de la venirea Este un meci din etapa cu numarul 20 intre doua echipe cu obiective diferite, gazdele se lupta pentru evitarea retrogradarii, Campionatul englez de fotbal bifeaza chiar inaintea sfarsitului de an, etapa cu numarul 20 sau inceputul partii secunde din Este un duel din Cupa Ligii, competitie care este alcatuita din 4 grupe, fiecare cu cate 4 echipe.

Benfica si Aves sunt primele Si nu doar atat, vrem sa mergem si mai adanc cu aceasta analiza pentru a descoperi spre exemplu: Care sunt ligile sau competitiile care parjurilor generat cele mai putine asa zise “surprize” Care sunt cotele pariurilor care au generat cel mai bun profit de ex.

Atentie, nu care sunt mai multe castigatoare ci care aduc un profit mai mare.

Ce tipuri de pariuri sunt mai usor de prevazut. Lat – Gavrilova D. Tpe – Hercog P. Oferat 1,73 3 League One ARDa 1,68 5 Premier League Arg – Ilkel C.

Ita – Bautista R. Te crezi un tipser bun, ai un site sau blog si crezi ca pariorii ar trebui sa afle de tine? Creaza un cont si incepe sa plasezi bilete. Ultimile articole de analiza meciuri Premier League: Southampton — Manchester City Va fi un meci interesant chiar daca diferenta din clasament este mare.

  BADAL SIRCAR PDF

Crystal Palace — Chelsea Este un meci din etapa cu numarul 20 intre doua echipe cu obiective diferite, gazdele se lupta pentru evitarea retrogradarii, Tottenham – Wolverhampton Campionatul englez de fotbal bifeaza chiar inaintea sfarsitului de an, etapa cu numarul 20 sau inceputul partii secunde din Aves – Benfica Este un duel din Cupa Ligii, competitie care este alcatuita din 4 grupe, fiecare caea cate 4 echipe.

Daca sesizati erori la lista de bilete ale zilei sau pentru alte sugestii ne puteti contacta folosind formularul din pagina de contact.

Casa de Pariuri Valoare 1. NetBet RON 3. Betfair RON 4. Fortuna RON 5. Unibet RON 6. Crystal Palace — Chelsea Premier League: Aves – Benfica Premier League: Everton – Tottenham Meciul Zilei: Benfica Lisabona – Braga Pariul Zilei: Profit pe evenimente – decembrie Tipser Castig Evenimente 1.

Com 24 9.

Rezultate Live, Scoruri Live, Rezultate meciuri

ROI eficienta pe evenimente – decembrie Profit pe bilete – decembrie Tipser Castig Bilete 1. ROI eficienta pe bilete – decembrie Top cele mai pariate ligi. Tara Liga Evenimente 1. Europa League 2. Premier League 3. Champions League 4. Liga 1 5. Pariu fara risc – RON. Contact Contact Webmasteri trafic Web analytics.

Pariuri Sportive | GOBet

MK Dons – Cambridge Utd. Southampton — Manchester City.

Crystal Palace — Chelsea. Benfica Lisabona – Braga.