Consumatorul de suflete Codin Maticiuc. Punguta Cu Doi Bani Pdf: Free Download & Streaming: Internet Archive Punguta Cu Doi Bani Pdf. Upload a PDF or design from scratch flyers, magazines, books and more. Author: editura all, Catalog: Consumatorul de suflete free pdf online. Bannersnack offers you the possibility to create web banners in various formats, download and use them for ad campaigns or simply embed.

Author: Meztile Tygoshicage
Country: Sao Tome and Principe
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 19 February 2006
Pages: 484
PDF File Size: 2.69 Mb
ePub File Size: 13.85 Mb
ISBN: 398-3-31088-465-2
Downloads: 66756
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gajin

Vreau sa spun ca doamna de acolo nici nu a verificat intai toate actele si mi-a spus sec ca eu nu sunt destinatarul deci ca nu poate sa mi-l dea. Numai pe vremea lui Ceausescu am onlind parte de respect din partea clientilor. Cum e posibil ca in 20 de zile sa nu fie expediata catre destinatie. Poate da cineva o explicatie acestei situatii?. Cum poate un abonat sa primeasca scrisori simple din afara Romaniei? Eu m-am convins sa nu mai folosesc serviciile Postei Romane!

E posibil asa ceva?

Read Consumatorul de suflete online free by Maticiuc Codin at

Daca esti nemultumit de felul cum se sufldte un salariat al postei romane, exista dirgintele,care are obligatia de a modera discutiile, eventual de a sanctiona salariatul daca este vinovat. Am mai fost la un oficiu in apropiere de mine, si la acela aproape in fiecare zi cu expedieri, dar atitudinea era de respingere.

Nu au siguranta nici pe sertarul cu bani, oricine poate baga mana in el, cand ele se afla in magazia de colete sosite si cauta un colet iti ia cam 4 minute. Doamne am impresia ca traim in reluare. Cat de trista am fost constatand de fiecare data ca numai mama mea nu primea scrisorile mele. Sa transpirati si dumnevoastra zilnic si sa stati nemancat pana veniti stresat acasa.

Ma rog Bunului Dumnezeu sa faca El dreptatea Lui, pentru ca sunt convinsa ca El nu se grabeste niciodata dar nici nu intarzie. Voi stiti cati factori postali au fost agresati si ajunsi in spital, unii chiar au murit pe loc in urma jafului? A venit un colet si mi-a venit avizul dupa data la care ar fi trebuit sa trimita coletul inapoi functionarul a sustinut ca il trimisesera inapoi,daca renuntam si nu incercam sa fac reclamatie probabil nici nu mai vedeam coletul.

  DIAGRAMME DE HAIGH PDF

Si injurata, si scuipata, iar tu sa ii zambesti frumos si sa ii multumesti ca a ales ca serviciu posta romana si sa iti stergi obrazul de scuipat nemeritat. Reclamata Mot Ani in data de a inceput sa dea alocatiile si pensiile pe strada la mine si sa oprit la uni vecini de case unde a stat cate 20 minute si respectiv 45 minute impreuna cu sotul dansei care nu este angajat la Oficiul Postal.

Iar ca sa stai la ghiseu si sa arati bine in fata clientului, iti trebuiesc bani pentru creme, farduri, parfumuri bune, etc. Acum sunt democrati si isi permit orice! Daca nu are nevoie de salar sau nu e capabila sa lase pe altii. El se spala de trei ori pe zi?

In naivitatea si inocenta sa, copilul il intreaba: A ales noaptea fara luna, cu intuneric bezna, ca sa nu fie vazut. Imi pare rau ca am ajuns hoti si de suflete ca pana acum s-a furat destul. Ma intristeaza gestul acestei persoana foarte mult, pentru ca eu nu reusesc sa alin dorul mamei mele pe aceasta cale, a postei.

Mai ales cai lider de sindicat.

Suge-o, Ramona! O poveste semi-amuzantă

Eu locuiesc in satul simila com Zorleni,postasul nu a consumarorul desi trecuse aproape trei saptamani de la expediere si am hotarat sa-l caut eu ptr. Si eu sunt nemultumita de serviciile Companiei de Posta Romana care datorita unei situatii care mi s-a intamplat de curand,mai precis eu am pus un colet din Statul Jersey catre Romania destinatar fiind sora mea.

Sunt nevoit sa ii spun ceva Juliei. Inchipuiti-va ce ar insemna pentru un biet postas care are in distanta lui vreo de pensionari sa le dea pensia in aceeasi zi… Cred ca trebuie sa vina cu masina personala sa bage banii multi in ea si tot nu ii ajunge toata ziua sa le achite… Si-asa greutatea gentii nu trebuie sa depaseasca 20 kg, dar nu se respecta acest fapt, au si pliante de pus la cutiile postale, au recomandate, au avize de pus la cutiile postale, si cate si mai cate.

Nu m-as stresa atat daca ar fi un pachet normal,dar singura modalitate de a trimite acte din Romania in Islanda este prin pachet.

  BSNL TTA NOTIFICATION 2013 PDF

Sunt convinsa ca acest lucru nu se intampla la oficiul 18…ci asa sosesc de la cartare catre oficiul postal, la intrarea in tara. In acel moment au inceput sa negocieze cu mine cum ca imi vor da coletul fara sa condumatorul platesc taxa dar ca vor sa vamuiasca ceea ce este in colet.

Reclamaţie online la Poştă –

Domnule Mihalache, sunteti un reclamagiu de profesie? Am trimis 8 plicuri o data la destinatari din diferite localitati din Romania. Din fericire cu persoanele de la oficiul unde ma duc de obicei ma inteleg de minune. Nu stiu cum este posibil asa cevaam trimis si eu consimatorul colet pt familia mea de Craciun doar ca din pacate a ajuns doar jumatetenu pot sa cred ca sunt altfel de oamenii in aceste institutii sa sufleet ce este in pachet si sa lase doar cutiile goale.

Casa judeteana de pensii vireaza banii de pensii,sa zicem in Comuna Sarata Judetul Bacau pe data de 11 — 13 ale lunii catre Posta Romana, dar banii nu ajung decat incepand cu data de 26 ale lunii.

Buna ziua Vreau sa va aduc la cunostinta ca factorul onllne din com. Asa ca nimeni din posta romana nu se da la el.

Este posibil asa ceva? Parca imi faceau zilnic un favor primindu-ma. Dau iar peste acea individa aroganta si plin de ifose. Internetul le merge prost, imprimantele se defecteaza usor si nu sunt performante.

Omul merge acasa cu citeva milioane spaga pe zii….

consumatorul de suflete codin maticiuc

Astazi este 11 octombrie…pe 20 octombrie imi expira adeverinta de celibat care se afla in colet…fara ea nu ma pot casatori…in plus, pachetul contine si certificatul meu de nastere in original,cazierul judiciar si traducerile lor supralegalizate…Urma sa-mi fac rezidenta in Islanda,dar datorita Postei Romane,eu si logodincul meu putem avea de suferit.

Cand ne prezentam la posta cu buletinul spun ca nu au banii, iar daca la ameninti cu o reclamatie imediat apar si banii. N-am cuvinte sa le descriu serviciile.