Si noi ce mai mancam Prof Dr Gheorghe Mencinicopschi on * FREE* shipping on qualifying offers. Gheorghe-Mencinicopschi-Biblia-alimentară. Uploaded by. Iulia Neagoe. Loading Preview. Sorry, preview is currently unavailable. You can download the paper. Buy Si noi ce mai mancam Prof Dr Gheorghe Mencinicopschi by LANGE KATHRIN (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and.

Author: Grogul Mozilkree
Country: Dominican Republic
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 13 June 2014
Pages: 494
PDF File Size: 15.52 Mb
ePub File Size: 16.19 Mb
ISBN: 928-5-55447-558-4
Downloads: 70234
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tom

Dosarul “Mita de la Cluj” – Sorin Apostu. Alti inculpati, Flavius Pop si Corneliu Popa, au cerut si ei un nou termen pentru angajare avocat.

The first court dismissed the application for release. Urmatorul termen al procesului fiind stabilit pentru 30 aprilie. Exceptiile respective au fost ridicate de avocatii lui Dan Voiculescu la termenul din 15 aprilie al procesului si se refereau la anularea unei hotarari de guvern prin care ICA a fost transformat din institut in societate comerciala, introducerea Ministerului Finantelor ca parte civila in dosar si trimitere la ICCJ a unei cereri privind rezolvarea unei probleme de drept, relateaza Agerpres.

O urmarire penala in timp record cateva luni a dus la trimiterea in judecata a 13 persoane. La termenul de pe 1 iulie judecatorii au respins pe namda rulanta toate cererile avocatiilor, exceptiile si solicitarile de recuzare.

Instanta trebuia sa se pronunte pe cererea lui Voiculescu privind prescrierea unei fapte, insa tribunalul a amanat pentru 19 martie dosarul privatizarii Institutului pentru Cercetari Alimentare ICAmotivul fiind faptul ca avocatul lui Nicolae Vlad Savulescu, unul dintre inculpati, nu s-a prezentat la proces, fiind bolnav.

Proiectul “Implicare si simplificare. Au fost, deasemenea, constatate vicii de procedura in ceea ce priveste citarea partilor, asa ca s-a decis amanarea din nou a procesului.

  EL UNICO Y SU PROPIEDAD STIRNER PDF

Gheorghe Mencinicopschi – Google+

Corneliu Popadirector general si presedinte al Consiliului de Administratie al Agentiei Domeniilor Statului, pentru stabilirea, cu intentie, a unei valori diminuate fata mehcinicopschi valoarea comerciala reala a bunurilor apartinand agentilor economici mencinicopchi care statul este actionar, comisa in cadrul actiunii de privatizare, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, in forma continuata; Sandu Jean-Catalinadministrator al Mencinicopzchi.

Dosarul “Armele de vanatoare” – Serban Mihailescu. Dosarul “Zeus 1 Bani europeni pentru scoli ” – Constantin Nicolescu. Bucuresti, pentru complicitate la infractiunea de stabilirea, cu intentie, a unei valori diminuate fata de valoarea comerciala reala a bunurilor apartinand agentilor economici la care statul este actionar, comisa in cadrul actiunii de privatizare in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, respectiv fals in inscrisuri sub semnatura privata; Vlad-Nicolae Savulescudirector al Directiei Privatizare – Concesionare a A.

Categorie:Biologi români

Judecatorii au ramas in pronuntare si au dat termen avocatilor pana joi – 7 august – sa depuna concluziile scrise, fara a avansa insa un termen pentru anuntarea sentintei.

La licitatia trucata au participat mencinicopwchi firma lui VoiculescuGrivco SA, si, in nume propriu, Gheorghe Mencinicopschi, directorul general si membru al A.

Pedeapsa lui Voiculescu este dubla fata cea primita la Tribunalul Bucuresti – instanta de fond. Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer. Login Mencinicopsvhi nou Newsletter. In plus, Florica Duta a anuntat ca si-a cerut pensionarea.

Gheorghe Mencinicopschi – Wikidata

Magistratul care se ocupa de proces a declarat ca in acest dosar au fost efectuate doua expertize financiar-contabile, dar se impune o noua expertiza pentru a vedea daca valoarea activelor ICA se reflecta in valoarea actiunilor Institutului la momentul privatizarii, potrivit Agerpres.

Dosarul “Mita la judecator” – Veronica Cirstoiu. Este pentru prima oara cand un apropiat al lui Dan Voiculescu Pantis, fost ministru al Comunicatiilor in guvernul CDR, a fost manager in grupul Grivco face legatura intre dosarul ICA si finantarea nencinicopschi din media ale lui Voiculescu. In the same file was also sentenced former Senator and businessman Dan Voiculescu to ten years in prison for money laundering and damages of EUR 60 million.

  ENAMORATE BIEN MIKE TUCKER PDF

Dan Voiculescu nu a fost prezent in sala de judecata. Daca doriti sa va personalizati newsletter-ul si sa primiti alerta pe mail pentru aparitia acelor articole care va intereseaza sau doriti sa va dezabonati de la newsletter intrati dupa logare pe MyHotnews. Logarea pe site mencinico;schi face cu adresa de email, nu cu nickname-ul. Atacuri la adresa justitiei.

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ei considera ca anchetatorii nu i-au respectat dreptul la aparare clientului lor.

Instanta acorda un nou termen. Data anuntarii sentintei va fi publicata pe portalul instantelor de judecata. Dosarul “Folosirea influentei si favorizarea infractorului” – Ioan Oltean. Powered by Romania Journal. Fara cale de atac. Vezi aici detalii despre sentinta primita de Dan Voiculescu in dosarul “I.

Pana atunci, cei doi magistrati care judeca dosarul intra in concediu. Completul este format din judecatorii Ionut Matei, Cristina Rotaru, Ioana Bogdan, acelasi complet care a judecat pe fond dosarul “Trofeul Calitatii” si l-au condamnat pe fostul premier Adrian Nastase mencinkcopschi 2 ani de inchisoare cu executare.