Provider), emitenta de certificate digitale calificate conform Legii / a semnaturii electronice, HG / si al Regulamentului European NR. Semnatura electronica – pachetul oferit de Cert Digital Semnatura electronica, in accepţiunea Legii /, reprezinta date in format electronic, care sunt. 39 Lege nr. din 18 iulie privind semnătura electronică. 40 Zakon c. / Z.z.o elektronickom podpise a o zmene a doplneni niektorych zakonov.

Author: Kedal Neramar
Country: Guatemala
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 3 April 2009
Pages: 59
PDF File Size: 4.75 Mb
ePub File Size: 11.7 Mb
ISBN: 726-7-92419-691-2
Downloads: 47851
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajizil

Trans Sped este cel mai experimentat prestator de solutii de incredere bazate pe certificate digitale calificate, activand pe piata autohtona inca din Certificatele calificate emise de Trans Sped sunt recunoscute international si garanteaza interoperabilitatea cu diverse tipuri de sisteme si aplicatii.

Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate. Va puteti prezenta la Sucursala BCR in care aveti Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia.

Pretul pentru un pachet continand Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru ekectronica putea accesa mai usor banii europeni, pentru perioada de programare Sistemul asigura transparenta si integritati sporite la nivelul sistemului De asemenea, toate serviciile Trans Sped certificate digitale calificate, marci temporale, conservare a documentelor semnate electronic pe termen lung respecta standardele tehnice elaborate de Institutul European de Standarde in Telecomunicatii ETSI.

  CALL OF CTHULHU THE COMPLETE MASKS OF NYARLATHOTEP PDF

Legea semnaturii electronice

Din gama larga de produse software si dispozitive criptografice pe electronuca le oferim, in aceasta sectiune sunt prezentate cele mai importante dintre ele. Pentru orice alte cerinte care nu sunt acoperite de aceste produse va rugam sa ne contactati iar specialistii nostrii va pot furniza detalii si produse suplimentare.

Trans Sped este in Romania partenerul oficial al celor mai mari prestatori de produse si servicii din domeniul tehnologiei securitatii informatiilor. Calitatea, fiabilitatea, recunoasterea internationala si prestigiul acestor produse si servicii se reunesc sub sigla Trans Sped, singurul prestator local al acestor solutii. Experienta pe care o detinem in domeniu se reflecta si in produsele pe care le comercializam, acestea fiind concepute sa va aduca maximul de productivitate intr-o lume in care timpul este esential, iar calitatea pe care o oferim clientii se ridica la cel mai inalt nivel.

Din gama mare de servicii, softuri si dispozitive criptografice pe care o oferim va enumeram doar cateva dintre acestea in sectiunea urmatoare: Certificat Calificat Reprezinta identitatea electronica a individului, furnizand un cadru de incredere pentru tranzactii si comunicatii in deplina siguranta prin atributele cheie – autentificare, securitate, integritate si non-repudiere Usor de folosit si compatibile cu sistemele de operare windows, aceste dispozitive pot opera pe orice calculator care are instalat driverele aferente, acestea fiind descarcabile de pe site-ul nostru de suport Suntem disponibili atat pe email supportqca transsped.

  AMARILLI CACCINI PDF

In documentele din aceasta sectiune puteti gasi informatii despre: Semnatura la BCR Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate.

Bancpost Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia.

MySMIS Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru a putea accesa mai usor banii europeni, pentru perioada de programare Semnaturra multe informatii Obtine Certificate calificate.

EUR-Lex – LROU_ – EN – EUR-Lex

Mai multe informatii Obtine Reinnoire certificate. Mai multe informatii Obtine EasySign. Mai multe informatii Obtine Marci temporale.