ARNOLD EHRET The Internal Uncleanliness of Man Chronic constipation is the worst and most .. Arnold Ehret-Lekovita Hrana Bez SluzavostiDocuments. See what Biha Biha (camonp) has discovered on Pinterest, the world’s biggest collection of ideas. See what Biha Biha (camonp) has discovered on Pinterest, the world’s biggest collection of everyone’s favourite things.

Author: Kegore Teshicage
Country: Kuwait
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 4 April 2004
Pages: 164
PDF File Size: 10.5 Mb
ePub File Size: 4.82 Mb
ISBN: 875-7-96369-828-2
Downloads: 16406
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Voshicage

Drugim rijeima, vae zdravlje i vae tegobe ovise gotovo sasvim o vaoj prehrani; ehrte tome jedete li ispravnu ili neispravnu hranu; o tome koja vam hrana teti i doprinosi nastanku bolesti, a koja hrana vas lijei i odrava vae tijelo u idealnoj kondiciji; o tome koja hrana stvara prirodnu eehret – a koja hrana stvara neprirodnu, lou, kiselu, bolesnu krv. Tajna se sastoji u ovome: Jedino nas priroda ispravno pouava o vaeim istinama. Ako se kemijski otrovi, jednom odstranjeni, opet vrate u krvotok te se izluuju pomou bubrega, oni e prouzroiti jako kucanje srca i druge neobine osjeaje.

Openito je poznata stvar da tajna vitalnosti, tajna ivotne snage nije poznata znanosti. U svom prvom objavljenom lanku objasnio sam daje bijela rasa neprirodna, bolesna, patoloka. Ta pokusna dijagnoza vam tono pokazuje u emu je problem i kako se moe prevladati primjerenim ili radikalnim prijelaznim obrocima ljekovite hrane bez sluzavosti, te da li moete nastaviti s postom ili ga morate prekinuti.

Na ovom mjestu lekovjta spomenuti samo jednu injenicu, koja je bitna za moje uenje o prehrani, injenicu po kojoj se razlikujem od svih ostalih 90 strunjaka za prehranu, koji jo uvijek vjeruju da je za stvaranje krvi nuna koncentrirana bjelanevina, koncentrirana mineralna sol itd.

Moja teorija o sluzavosti i moja “metoda lijeenja hranom bez sluzavosti” nisu niim uzdrmane. Pokrijte ga poklopcem i ostavite stajati preko noi. Kad bolesni organizam pokua izluiti otrove ija prisutnost se oituje pomou svih moguih simptoma, te se nakon toga u krvotok dostavlja novi otrov, izluivanje e veim ili manjim dijelom biti zaepljeno, budui da tijelo nastoji instinktivno neutralizirati te otrove koliko je najvie mogue.

Zablude znanosti o prehrani – III. Nego umjesto njih puno je bjelanevina, masnoa i ugljikohidrata. Metode prirodnog lijeenja Prirodno lijeenje ima veliku prednost u usporedbi s medicinom, jer polazi sa stajalita da sve bolesti potjeu od tjelesnog stanja svakog pacijenta.

  ALEISTER CROWLEY DIARY OF A DRUG FIEND PDF

Drugim rijeima, taj dugotrajni post mogao sam izdrati, a i vi moete izdrati mnogo lake i mnogo due kuru posta, ako vam je tijelo osloboeno od masnoe, ako vam je tijelo osloboeno od sluzi i otrova, koji se djelomino ili posve izluuju hraana prestanete s jelom.

Arnold Ehret the Definite Cure

Malo deblji pacijent trebao bi za vrijeme posta piti mnogo tekuine. Zato nije ehreg dolo do ope primjene tog biblijskog nadahnua i njemu shodnog sveobuhvatnog uspjeha? Lskovita ta injenica najbolji je dokaz da priroda poznaje samo jednu jedinu bolest i da je u svakom tijelu najvei faktor uvijek otpad, strane estice i 2 Velike fagocitne slanice makrofagi pripadaju bijelim krvnim zrncima.

Ehret p i e: Bit ete neobino iznenaeni jednostavnim, prirodnim objanjenjem istine, objanjenjem koje e vas naprosto primorati da kaete, jest, to je doista ISTINA.

The slightest indisposition, a little headache or cold, which is the result of insufficient bowel movement, is treated with more, and so-called better eating in spite of a decreased appetite.

Za beznaajnost medicinske dijagnoze vrlo su karakteristine izjave mnogih pacijenata u smislu da “lijenik nije mogao pronai od ega u stvari bolujem”. Zato je potrebno pripremiti se za kuru posta pomou hrane koja pospjeuje izluivanje i odstranjivanje otpadnih tvari i sluzavosti iz naeg tijela.

Kako dugo ste bolesni? Prvo, obojeni pigment koe nedostaje zbog pomanjkanja mineralnih soli; drugo, krv sadri previe bijelih kivnih zrnaca, sluzavosti i otpadnih tvari bijele boje; odatle bijela boja itavog tijela. Moglo bi se rei da je profesor Ehret morao postati lijenik i zbog same obiteljske tradicije. Ili ako vam ne polazi za rukom takav junaki pothvat, pokuajte sa sljedeim eksperimentom: Nalaz vae bolesti, svih ovjekovih oboljenja, duevnih i tjelesnih, dokazuje od samog poetka civilizacije da sluzavozti bolesti imaju isti uzrok, bez obzira o kakvim se naznakama radi.

Radi se o nevjerojatnim koliinama prljavtine i otpada koje su skriveni uzrok zdravstvenih vaih “problema”. Suica Suiav pacijent dugotrajno izluuje iz sebe suvinu sluzavost, i to preko plua umjesto prirodnim putem, a sve zbog pogrenog naina prehrane i uzimanja hrane koja stvara preveliku sluzavost. Nitijednoivo bie, osim ovjeka, ne priprema sebi topla jela. Formerly “Flu” was as easy to cure as the harmless “Grippe” a self-cleansing process of the body, mostly prevalent in springtime.

  ANDRZEJ STASIUK TAKSIM PDF

Ovdje se moram opet posluiti rijeima prof.

Za veinu ljudi medicina je ponajprije stvar zdravog razuma. Nourishing and Curing “Laxitives”.

Arnold Ehret – Ljekovita Hrana Bez Sluzavosti

Poznati strunjak za fizioloku kemiju dr. Takvo stanje valja nesumnjivo pripisati poveanom broju crvenih krvnih zrnaca i smanjenom broju bijelih krvnih zrnaca. Normalnom ovjeku potrebno je due razdoblje, od jedne do tri godine, sustavnog posta i prirodne hrane koja isti tijelo, prije nego to e se tijelo stvarno oistiti od svih otpadnih tvari. Ako je hrwna vaan faktor skuzavosti pokree ovjeje postrojenje, ako ivotna snaga ovisi preteno o duiku, onda je posve izgledno da se pod idealnim uvjetima on dobiva iz zraka.

And to a much greater extent, is the constipated one who is loaded with skuzavosti a mass of internal filth, that it can only be called “indescribable. Kao posve novi ovjek teio sam za viim iskustvima, ne samo tjelesne, ve i duhovne i duevne prirode.

Vie o tome moete saznati u donjim knjigama, anrold moete preuzeti u PDF formatu. Dijagnoza tjelesnog stanja Moja dijagnoza odreuje slijedee toke: Sve u svemu radi se o sljedeem: To je isti sastojak ivenih namirnica koji se za vrijeme probave pretvara u groani eer. Ve sami obroci od ivenih namirnica koje ne stvaraju sluz mogu izlijeiti veinu bolesti bez dodatnog posta, samo to takva kura traje due vremena. Arnld razvoju na prehranu prijesnom. Fastiggi U emu se sastoji osnovni uzrok svih bolesti?

Hrana za pse stence – hrana za mlade pse Lifestyle. To je najvea ludost ovjeanstva, naime, lijeiti bolest na taj nain to e bolesnik vie jesti, i to ponajvie hranu bogatu bjelanevinama. Harwey, uope ne egzistira. As soon as the intestines are cleansed from the retained masses of feces and other obstructions and the mucusless or mucus-lean diet is taken up, you will realize the truth of the previously stated facts. Vonu dijetu nisam prilagoavao svom specifinom stanju bolesti, kao to to nisu inili ni ostali, i zato nisam od nje imao veliku korist.